VETTURELLI osvojio nagradu za inovativnost, kreativnost i najbolju praksu

VETTURELLI osvojio nagradu za inovativnost, kreativnost i najbolju praksu

Prošlog je tjedna u Portorožu u sklopu SPORTO konferencije, Društvo za marketing Slovenije u suradnji s Europskom sponzorskom asocijacijom proglasilo najbolje projekte u 2018. na području jugoistočne Europe (Slovenija, Hrvatska Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Češka, Slovačka i Mađarska).

 

Među više od trideset prijava, nagradu za inovativnost, kreativnosti i najbolju praksu osvojio je projekt “beST – be stronger together” kojeg je Allianz Zagreb osmislio i proveo u suradnji s našim timom.

 

"Za nas je korporativna kultura preduvjet zadovoljstva i učinkovitosti zaposlenika, a time i uspješnog poslovanja. Projekt "beST" jedan je od naših najuspješnijih internih projekata jer je kroz korištenje novih digitalnih komunikacijskih alata i inspirativnih paraolimpijaca uspio direktno utjecati na poboljšanje korporativne kulture " – izjavila je Vanja Bzik, voditeljica korporativnih komunikacija Allianz Zagreb.

 

Imajući u vidu geografsku rasprostranjenost zaposlenika i Allianzovih prodajnih agencija te potencijalnu opasnost od demotivacije, “beST” je nastojao potaknuti međusobnu/-odjelnu komunikaciju, izgraditi osjećaj pripadnosti i stvoriti naviku korištenja novog intraneta.

 

“Digitalno doba od nas traži inovativnost, agilnost i otvorenost za postizanje postavljenih ciljeva, što je neostvario bez ispravnog mindseta. Zato smo se tijekom osmišljavanja i provedbe beST-a vodili CBL (challenge-based learning) pristupom, koji je na iskustven način pomogao u mijenjaju stavova zaposlenika” – nadovezala se Dijana Vetturelli

 

Projekt ”beST” prošlog je tjedna uz navedenu nagradu nominiran i u uži krug za nagradu Europske sponzorske asocijacije 2018. u kategoriji angažiranost zaposlenika, a osvojivši nagradu za inovativnost i kreativnost, ući će u direktan odabir i za ESA Best of Europe kategoriju čija će dodjela biti 28. veljače 2019. u Londonu.

 

Future Of Work

Future Of Work

Agilnost naša svagdašnja

Agilnost naša svagdašnja