O nama

 

Transformacija se ne događa sama od sebe. Potaknite ju!

VETTURELLI je konzultantska tvrtka specijalizirana za definiranje i izgradnju organizacijske kulture, kao i prilagodbu kompanija za izazove koje donosi digitalna transformacija. Stvaramo okruženje koje potiče na dijalog, kolaboraciju, agilnost, kreativnost i usvajanje novih znanja.

Naš tim čine kreativci, stratezi, coach-evi, iskusni menadžeri, a ujedno hrabri i nekonformisti, profesionalci koji vjeruju kako je čovjek uvijek u središtu svih promjena. Vjerujemo kako način na koji nešto radimo i svjesnost zašto nešto radimo utječe na postizanje ciljeva tvrtke.

Tvrtku su 2005. godine osnovali Dijana i Viktor Vetturelli s fokusom na razradu i provedbu komunikacijskih strategija i projekata. 2018. godine pridružuje im se kao partnerica Sanja Petek Mujačić. Iza Sanje je višegodišnje iskustvo u upravljanju jedne od najuspješnijih marketinških agencija u regiji. 

Ponosni smo na višegodišnju suradnju s klijentima iz raznih sektora: telekomunikacije, financijski sektor, energetika, neprofitni sektor, kao i na brojna iskustva u retail-u, FMCG-u, turizmu itd..

Za svoj rad dobili smo brojna domaća i inozemna strukovna priznanja u području strateškog komuniciranja (ESA Best of Europe, Grand PRix, SPORTO, AHK inovacijska nagrada...). 

DijanaVetturelliSanjaPetekMujacicViktorVetturelli.jpg

Dijana Vetturelli,
strategy consultant & partner

Glavni strateg u VETTURELLI u projektima i radu s klijentima propitkuje postojeće stanje, pomiče granice i postavlja nove standarde. Uža su joj specijalnost kreiranje razvojnih strategija, a najveći izazov osmišljavanje i provedba održivih projekata. Prije osnivanja tvrtke, stekla je međunarodno menadžersko iskustvo u koncernu Robert Bosch u Njemačkoj, Austriji i Poljskoj. Provodila je proces regionalizacije, kako za države njemačkog govornog područja, tako u drugoj fazi i za države naše regije te je bila najmlađi i prvi ženski Country Director (Automotive) na svjetskoj razini.

kontakt: Dijana Vetturelli

Sanja Petek Mujačić, business transformation consultant & partner

Sanja ima višegodišnje menadžersko iskustvo u marketinškoj i kreativnoj industriji kao direktor agencije Bruketa&Žinić OM. Osim upravljanja agencijom, bavila se procesima širenja na druga tržišta, razvoja novih proizvoda i usluga (digitalnog odjela, Design Thinking itd).  Aktivna je u kreiranju i provedbi komunikacijskih strategija za klijente iz raznih industrija (financije, FMCG, korporativni sektor, retail). Pažnju i interes joj zaokupljaju teme vezane uz digitalnu transformaciju i ulogu čovjeka u tom procesu. Povjesničarka umjetnosti i hispanistica.  

kontakt: Sanja Petek Mujačić

Viktor Vetturelli, culture and
growth consultant & partner

Viktor je posvećen razvoju čovjeka, međuljudskih odnosa i njihovoj interakciji unutar organizacija. U VETTURELLI uz rad s pojedincima, razvija i provodi projekte s ciljem poboljšanja organizacijske kulture i društva općenito. Rođeni Nijemac, bivši profesionalni sportaš, magistar ekonomije i certificirani Executive Coach, iza sebe ima menadžersko iskustvo u međunarodnoj kompaniji. Kreativnost u pristupu i istančan odnos prema kompleksnim komunikacijskim izazovima stekao je i dokazao u radu s brojnim međunarodnim organizacijama. 

kontakt: Viktor Vetturelli


Klijenti: