O nama

 

Transformacija se ne događa sama od sebe. Potaknite ju!

VETTURELLI je konzultantska tvrtka specijalizirana za definiranje i izgradnju organizacijske kulture, kao i prilagodbu kompanija za izazove koje donosi digitalna transformacija. Stvaramo okruženje koje potiče na dijalog, kolaboraciju, agilnost, kreativnost i usvajanje novih znanja.

Naš tim čine kreativci, stratezi, coach-evi, iskusni menadžeri, a ujedno hrabri i nekonformisti, profesionalci koji vjeruju kako je čovjek uvijek u središtu svih promjena. Vjerujemo kako način na koji nešto radimo i svjesnost zašto nešto radimo utječe na postizanje ciljeva tvrtke.

Tvrtku su 2005. godine osnovali Dijana i Viktor Vetturelli s fokusom na razradu i provedbu komunikacijskih strategija i projekata. 

Ponosni smo na višegodišnju suradnju s klijentima iz raznih sektora: telekomunikacije, financijski sektor, energetika, neprofitni sektor, kao i na brojna iskustva u sektoru trgovine, turizmu itd..

Za svoj rad dobili smo brojna domaća i inozemna strukovna priznanja u području strateškog komuniciranja (ESA Best of Europe, Grand PRix, SPORTO, AHK inovacijska nagrada...). 

Dijana & Viktor Vetturelli

Dijana Vetturelli, strategy consultant

Glavni strateg u VETTURELLI u projektima i radu s klijentima propitkuje postojeće stanje, pomiče granice i postavlja nove standarde. Uža su joj specijalnost stvaranje preduvjeta za tranziciju kompanija iz hijerarhijskih u agilne organizacije te je certficirani OpenSpace Beta Practitioner. Prije osnivanja tvrtke, stekla je međunarodno menadžersko iskustvo u koncernu Robert Bosch u Njemačkoj, Austriji i Poljskoj. Provodila je proces regionalizacije, kako za države njemačkog govornog područja, tako u drugoj fazi i za države naše regije te je bila najmlađi i prvi ženski Country Director (Automotive) na svjetskoj razini. Kontakt: Dijana Vetturelli

Viktor Vetturelli, culture and growth consultant

Viktor je posvećen razvoju čovjeka, međuljudskih odnosa i njihovoj interakciji unutar organizacija. U VETTURELLI uz rad s pojedincima, razvija i provodi projekte s ciljem poboljšanja organizacijske kulture i društva općenito. Rođeni Nijemac, bivši profesionalni sportaš, magistar ekonomije i certificirani Executive Coach, iza sebe ima menadžersko iskustvo u međunarodnoj kompaniji. Kreativnost u pristupu i istančan odnos prema kompleksnim komunikacijskim izazovima stekao je i dokazao u radu s brojnim međunarodnim organizacijama. Kontakt: Viktor Vetturelli


Reference: