Radionice

 

Transformacija se ne događa sama od sebe. Potaknite ju!

Tradicionalni menadžerski pristup koji se uči/o u poslovnim školama poljuljan je VUCA svijetom. Linearni pristup i hijerarhijska organizacija došle su do svojih granica te se kao jedino rješenje nameće agilna suradnja. Suradnja koja potiče rušenje silosa, građenje pliće organizacije te jačanje kulture kolaboracije i inovativnosti.  Stoga je sljedećih pet radionica dizajnirano sa svrhom da voditeljima projekata/timova/organizacija omogući da u svojim organizacijama postanu pokretač promjena ili Agile Game Changer.


6./7. lipanj - Agile World (agilni svijet suradnje)

Prvi modul je posvećen VUCA svijetu, osvještavanju kompleksnosti i kako se ona manifestira u svakodnevnom radu te demistificira pojam agilnosti, agilnih principa, metoda/alata i agilnih organizacija. Daje primjere iz prakse te kroz eksperimentiranje novim načinima timske suradnje osvještava potrebu za mijenjanjem perspektive i snagu kolaboracije.

Cijena radionice: 3.190 kn (bez PDV)

PRIJAVA: viktor@vetturelli.com


2. srpanj - Innovative Thinking (inovativno razmišljanje)

Inovativnosti bez kreativnosti nema. Zato Radionica pomaže u otkrivanju osobnog kreativnog potencijala, kako izgraditi inovativni način razmišljanja te kako dizajnirati timske sastanke koji potiču kreativno razmišljanje i rješavanje problema. Osim alata/metoda za kreativnost sudionici će upoznati i osnovne pretpostavke za građenje osjećaja slobode i povjerenja kako biunutar svojih timova mogli razvijati kulturu inovacija.

 Cijena radionice: 1.790 kn (bez PDV)

PRIJAVA: viktor@vetturelli.com


3. rujan - Planning with Purpose (planiranje sa svrhom)

Zašto radimo to što radimo? Jesmo li sigurni da smo cilj ispravno definirali? Kome je rješenje namijenjeno? Kako ćemo znati jesmo li bili uspješni? Kako preispitati ciljeve i kako isplanirati aktivnosti plana sa svrhom (purposeful planing) centralno je pitanje radionice koja će sudionicima omogućiti da u budućnosti budu efektivni tj. rade prave stvari na pravi način.

Cijena radionice: 1.790 kn (bez PDV)

PRIJAVA: viktor@vetturelli.com


1. listopad - Designing Effective Communication (Dizajniranje efektivne komunikacije)

Generacijski jaz, digitalno doba i kompleksno okruženje promijenili su način na koji se konzumiraju informacije, grade i usklađuju stavovi te utječe na promjenu ponašanja. Stoga će sudionici isprobati nove komunikacijske alate i kanale, nove formate za timske sastanke/radionice i kroz upotrebu Design Grid-a i Storytelling-a naučiti kako dizajnirati efektivnu komunikaciju.

Cijena radionice: 1.790 kn (bez PDV)

PRIJAVA: viktor@vetturelli.com


5. studeni - Decision Making (Donošenje pametnih odluka)

Na prelasku u agilnije i pliće organizacije, pojavljuje se potreba za novim pristupom donošenju odluka. Sudionici će dobiti pregled tradicionalnih i novih metoda za donošenje odluka, saznati kada je uključivanje većeg broja donositelja odluka poželjno i potrebno i kako koristiti znanje i kreativnost cjelokupne organizacije. 

 Cijena radionice: 1.790 kn (bez PDV)

PRIJAVA: viktor@vetturelli.com


KOME SU RADIONICE NAMIJENJENE:

  • voditeljima timova, projekata, odjela, organizacija koji se nalaze unutar procesa organizacijskih promjena ili se žele pripremiti na izazove digitalnog doba    

  • stručnjacima iz različitih područja koji žele dobiti uvid kako poboljšati suradnju unutar svoje organizacijeKAKO PRISTUPAMO TRANSFERU ZNANJA:

  • potičemo na razmišljanje i izgradnju vlastitih stavova

  • posebno dizajnirane vježbe s kontinuiranim Feedback-om pomažu u osvještavanju osobnih obrazaca ponašanja

  • iskustveno učenje te fokusiranje i verbaliziranje osobne snage polaznika omogućava primjenu stečenih znanja u svakodnevnom radu


UVJETI PRIJAVE i POPUSTI:

  • prijava se smatra pravovaljanom pri izvršenju uplate

  • kod prijava na pojedinačne radionice, za uplate do 3o dana prije početka održavanja odobravamo 5% popusta

  • pri uplati tri radionice iz serije “Agile Game Changer” odobravamo 10% popusta, a kod uplate četiri ili cijele serije radionica 15%


Mjesto održavanja:     HUBGacka16, Zagreb

PRIJAVA: viktor@vetturelli.com


DOJMOVI POLAZNIKA RADIONICE:

Marija Felkel, HR stručnjakinja


Mladenka Majerić, izvršna direktorica Crvenih nosova


Nina Butić Ivanković, komunikacijska stručnjakinja